Wil jij graag leren masseren?

Volg een massageworkshop

Leer eenvoudige massagetechnieken waarmee je verbindende momenten kunt delen met je dierbaren.
Massage Moments biedt praktische massageworkshops aan die jou de basis massagetechnieken bijbrengen. Zo geef jij weldra ook geweldige massages aan je partner, familie of vrienden.

Ontdek de aankomende massageworkshops

Hieronder vind je een overzicht van de aankomende massageworkshops. Verrijkende sessies waarin je de kunst van massage leert. Snuister in het aanbod en vind de perfecte workshop voor jou en schrijf je in voor een boeiende massage-ervaring. 
Schrijf je rechtstreeks in via de ticketlink of stuur me een berichtje via Whatsapp of e-mail om je plek te reserveren.

Agenda massageworkshops

Nek- en schoudermassage
Zondag 2 juni @ De Loft (Oostende)
14 u - 17u
€ 48

Leer de kunst van massage

Ontdek de wereld van massage door deel te nemen aan de interactieve massageworkshops. Of je nu nieuw bent in de wereld van massage of je vaardigheden wilt verfijnen, deze workshops bieden een unieke gelegenheid om te leren en te groeien.

Deze workshops zijn voor jou als je:

  • als je eenvoudige massagetechnieken wilt leren
  • als je de ontspannende en helende effecten van massage wilt ervaren
  • als je jouw geliefden kleine momentjes van geluk wil schenken
  • eventjes helemaal tot rust wilt komen
  • of gewoonweg wilt genieten van een fijne massage

Hoe verloopt een massageworkshop?

Demo van technieken
We starten met een demonstratie van de belangrijkste technieken die je zult gebruiken op het lichaamsdeel.

Je krijgt tips over je houding en hoe de technieken aan te passen aan verschillende situaties.
Interactieve massage-sequentie
Daarna neem ik je mee in de massage-sequentie. Je zult zowel een massage geven als ontvangen, waardoor je het beste leert.

Door zelf te ervaren hoe de technieken aanvoelen, krijg je inspiratie en vertrouwen om ze zelf toe te passen.
Gebruik van bewezen technieken
De technieken die je leert, gebruik ik zelf dagelijks in mijn massagepraktijk. het zijn bewezen technieken die van jou een geweldig masseur maken.
Toegankelijk voor iedereen
De workshops zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring met massage.

De massage-uitwisseling gebeurt in duo's. Als je liever alleen komt, oefen je op een ander mooi mens.

Na een workshop

Na een workshop bezit je een reeks massagetechnieken waarmee je anderen moeiteloos in de zen-modus brengt of spanning en pijn verlicht. Je voelt je zelfzeker om waar dan ook, op elk moment, een ontspannende massage te geven.
Gratis e-book
Na afloop ontvang je een e-book met algemene informatie over massage, handige tips en een overzicht van de verschillende technieken met foto's en uitleg. Zo kan je thuis gemakkelijk verder oefenen.
Deelnemers massageworkshop oefenen thuis verder met het e-book

Aanbod massageworkshops

Hand- en hoofdmassage

Ontdek de kracht van hand- en hoofdmassage! Deze laagdrempelige massagevorm kan overal worden toegepast, met je kleren aan en zonder een massagetafel.

Het masseren van de schedel biedt niet alleen verlichting bij hoofdpijn, maar brengt puur genot. Door de reflexzones op de handen te stimuleren, optimaliseer je de werking van het hele lichaam. Geef het gezicht een natuurlijke facelift en laat jouw ontvanger stralen.

Na deze workshop ben jij meester van een massage-sequentie die anderen in no-time in de zen-modus brengt. Je voelt je zelfzeker om waar dan ook, op elk moment, een ontspannende massage te geven.
Massage van het hoofd tijdens workshop hoofdmassage

Voetmassage

Duik in de wereld van ultieme ontspanning met de voetmassage workshop. Ontdek hoe je anderen kunt trakteren op een zalige voetmassage.

Voetmassage is niet alleen ontspannend, maar werkt ook preventief voor je gezondheid. De voeten bevatten reflexzones die het hele lichaam beïnvloeden. Verrijk jouw massages met een uitgebreide voetmassage of geef een voetmassage op zich.

Na afloop ben je klaar om anderen te verwennen met deze massagevorm. En door zelfmassage kun je ook persoonlijk profiteren van de helende voordelen van deze technieken.

Nek- en schoudermassage

Veel schermtijd en de drukte van het dagelijks leven laten vaak hun sporen na in de nek en schouders. In deze workshop leer je doeltreffende massagetechnieken waarmee je stress kunt verminderen en spanning kunt verlichten, niet alleen bij jezelf maar ook bij je dierbaren.

Je verfijnt je vaardigheden om je ontvanger zowel in een zittende als liggende positie een verzachtende nek- en schoudermassage te geven.

Ook de schedel nemen we op in deze sequentie. Zo ben je in staat om anderen te ondersteunen bij hoofdpijn en spanning in dit gebied. Ontdek in deze workshop hoe jij stress en spanning kunt doen vervagen!
Hoofdmassage op massagetafel
Knedingen op het bovenbeen tijdens massageworkshop

Beenmassage

Leer essentiële massagetechnieken om zowel de voor- als achterkant van de benen een deugddoende massage te geven.

Perfect na een lange dag staan of zitten, en zeker een verademing na een sportieve inspanning. De benen zijn een groot lichaamsdeel dat niet mag ontbreken in een volledige lichaamsmassage.

Deze massageroutine verlicht spanning en bevordert een diepe staat van ontspanning. De technieken die je zal leren vormen een harmonieuze mix van Zweedse en deep tissue massage, met een vleugje Thaise massage voor enkele zalige stretches.
Portretfoto van Nancy voor review
Bedankt Pieter voor de workshop hand- en hoofdmassage. Ik volgde al verschillende lessen in massage en deze van jou was een enorme meerwaarde!

Op een veilige en toegankelijke manier weer nieuwe massagetechnieken geleerd. Het is duidelijk dat je jouw kennis met veel passie wil overbrengen aan zoveel mogelijk mensen.
Nancy
Portretfoto van Lucia voor review
Zeer goede energie. Pieter heeft kennis van en een passie voor massage. Ik beveel zijn massages en workshops aan iedereen aan.
Lucia
Close-up van handen verstrengeld

Privé workshop massage voor koppels

Versterk jullie band en geniet van intieme quality time met een privé massageworkshop voor koppels. Leer samen massagetechnieken en creëer onvergetelijke momenten.
Lancering zomer 2024
Mail om je op de wachtlijst te zetten

Zin gekregen in een massage?

Je kan eenvoudig online een massage boeken. Kies het ideale tijdstip voor jouw massage en verwen jezelf met de ontspanning die je verdient.
BOEK NU JOUW MASSAGE
Heel erg bedankt voor deze mooie tijd. De massage was een perfect moment van ontspanning en opladen. Ik voelde me veilig. Ik ga met een vredevol gevoel naar huis.
Anaëlle
Jouw adres voor ontspannende en deep tissue massages in Oud-Heverlee, vlak bij Leuven. Of je nu graag zelf geniet van een heerlijke massage of wilt leren masseren, Massage Moments staat voor je klaar.
Voel de zorg - Ervaar de heling - Omarm jezelf
Volg je Massage Moments al op social media?

Openingsuren

Maandag:

Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
09.00 - 13.00 uur
17.00 - 22.00 uur
13.00 - 22.00 uur
18.00 - 22.00 uur
18.00 - 22.00 uur
 9.00  - 22.00 uur
10.00 - 22.00 uur
10.00 - 22.00 uur
Enkel op afspraak. Contacteer me voor een afspraak buiten de openingsuren.
Boek eenvoudig jouw massagemoment via de online agenda.
Met ♡ gemaakt door Massage Moments. Alle rechten voorbehouden. © 2024 Pieter Spoelders