Algemene voorwaarden

Bij Massage Moments streven we ernaar om al onze massage vlot en ontspannen te laten verlopen. Door een afspraak te maken bij Massage Moments ga ik ervan uit dat je de algemene voorwaarden gelezen hebt en hiermee akkoord gaat.

Identiteit van de ondernemer

Massagepraktijk Massage Moments (hierna: “Massage Moments”) is de handelsnaam van ondernemer Pieter Spoelders, gevestigd te Blokkenstraat 36 bus 11, 3050 Oud-Heverlee ingeschreven in het ondernemingsregister onder nummer 0793.184.143.

website: www.massagemoments.be
E-mailadres: pieter@massagemoments.be
Tel: +32 498 65 78 51

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die door Massage Moments worden aangeboden.

Massage Moments kan op ieder moment, zonder voorafgaande kennisgeving en opgave van redenen, deze algemene voorwaarden wijzigen en aanvullen. Massage Moments zal de meest recente versie van de algemene voorwaarden op de website publiceren en deze aan zijn klanten ter hand stellen.

Afspraken voor een massage

Een afspraak voor een massage bij Massage Moments kan via de website, e-mail, telefonisch of whatsapp gemaakt worden. Na reservatie ontvang je een bevestigingsmail.

Bij het maken van een afspraak wordt er naar een e-mailadres en eventueel een telefoonnummer gevraagd.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Gemaakte afspraken kunnen zowel telefonisch, per e-mail, whatsapp of via het online boekingssysteem geannuleerd of verplaatst worden. Bij voorkeur verplaatst de klant zelf de afspraak via de bevestigingsmail.

Bij annulering of verplaatsing binnen de 24 uur voorafgaand aan de massage wordt de helft van de prijs in rekening gebracht.

Bij niet opdagen zonder te verwittigen wordt het volledige bedrag van de massage in rekening gebracht.

In geval van ziekte kan de afspraak op elk moment kosteloos verplaatst worden, mits het voorleggen van een doktersattest. Zonder doktersattest wordt de helft van de prijs van de massage in rekening gebracht.

Het is de klant toegestaan in geval van verhindering, om een derde in zijn/haar plaats naar de afspraak met Massage Moments te laten gaan.

Op tijd komen is belangrijk. Zo kan je rustig arriveren en kan je de volledige behandeling krijgen.

De massage

De duurtijd van de massage is de tijd dat je effectief gemasseerd wordt.

Een eerste massage van een nieuwe klant wordt voorafgegaan door een kort gesprek. Het intakegesprek stelt mij in staat om jou de gepaste behandeling te geven op basis van jouw wensen en medische gezondheid. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de (medische) informatie. Ben je onder behandeling van een arts of fysiotherapeut, dan dien je dit voorafgaand aan de behandeling te melden.

Twijfel je als klant of een massage geschikt is in functie van jouw gezondheid, overleg dan steeds eerst met jouw arts. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid en welzijn aangaande medische kwesties.

Ik stel geen medische diagnose. Bij twijfel kan ik de behandeling weigeren.

Erotische massages worden niet gegeven.

Alle handdoeken en massagetafelbekleding worden ververst na iedere klant.

Betalingen

Betalen voor je massage doe je steeds na de massage cash of via een QR-code met je bankapp of Payconiq. Enkel apps van Belgische banken zijn hiervoor geschikt.

Een factuur opstellen is mogelijk. Bezorg me jouw facturatiegegevens voor de massage en je krijgt na je massage de factuur per e-mail toegezonden. Facturen moeten uiterlijk 14 dagen na factuurdatum voldaan zijn.

Kortingen

Slechts één korting per behandeling kan toegekend worden. Het combineren van verschillende kortingen is niet toegelaten.

Cadeaubonnen

Alle cadeaubonnen zijn één jaar geldig vanaf de dag na de ontvangst van de betaling. Deze datum is ook de uitgiftedatum van de cadeaubon.

Het minimale bedrag van een cadeaubon is 25 euro.

Cadeaubonnen kunnen niet omgeruild worden tegen cash noch zal er wisselgeld op het resterende tegoed betaald worden. Het is wel mogelijk het saldo te gebruiken bij een volgende afspraak zolang de geldigheidstermijn van de cadeaubon niet verstreken is.

Cadeaubonnen betaal je ter plekke cash, via een bankapp, of via overschrijving.

Je kan kiezen voor een papieren cadeaubon die ik per post verzend, de cadeaubon zelf afhalen na afspraak op het vestigingsadres of een pdf-bestand dat je via e-mail ontvangt.

Beurtenkaarten

Beurtenkaarten zijn één jaar geldig na afname van de eerste beurt.

De aankoop van beurtenkaarten kan niet gecombineerd worden met andere kortingen of acties.

Een beurtenkaart is enkel aan te schaffen via betaling door overschrijving.

Workshops

Workshops worden georganiseerd in eigen beheer of samen met een externe partner.

Wanneer de inschrijvingen via de externe partner verlopen dan geldt het annuleringsbeleid van de externe partner.

Voor inschrijvingen die rechtstreeks via Massage Moments verlopen geldt het volgende:
- De deelnameprijs moet betaald zijn voor de aanvang van de workshop.
- Tot 14 dagen op voorhand is het mogelijk jouw deelname aan de workshop te annuleren. Ik breng dan 10 euro administratiekosten in rekening. Het saldo betaal ik terug.
- Kan je toch niet komen, dan is het toegelaten om iemand anders jouw plek te laten innemen. Je dient me hier wel van op de hoogte te brengen.
- Indien jouw plek toch nog opgevuld geraakt door extra inschrijvingen dan krijg je het inschrijvingsbedrag als tegoed te gebruiken voor een massage of een andere workshop.

Aansprakelijkheid

Massage Moments is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.

Bij koorts, infectieziekten, kanker en besmettelijke huidziekten mag er niet gemasseerd worden. Voor andere aandoeningen (zoals acute blessures, hoge bloeddruk, lichte vaataandoeningen …) en ziektes raad ik aan om eerst advies in te winnen van jouw arts alvorens een afspraak te maken.

Privacy

Het privacyreglement is van toepassing.

Alle persoonlijke gegevens en medische informatie die wordt uitgewisseld met Massage Moments wordt vertrouwelijk behandeld en zal nooit aan derden worden verstrekt.
De rechtbanken van het arrondissement Leuven zijn uitsluitend bevoegd om kennis te nemen over ieder geschil dat voortvloeit uit de overeenkomst.
Laatst gepubliceerde versie: 5/12/2023
Jouw adres voor ontspannende en deep tissue massages in Oud-Heverlee, vlak bij Leuven. Of je nu graag zelf geniet van een heerlijke massage of wilt leren masseren, Massage Moments staat voor je klaar.
Voel de zorg - Ervaar de heling - Omarm jezelf
Volg je Massage Moments al op social media?

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
18.00 - 22.30 uur
13.00 - 22.30 uur
18.00 - 22.30 uur
13.00 - 22.30 uur
 9.30  - 22.30 uur
10.00 - 22.00 uur
10.00 - 22.00 uur
Enkel op afspraak. Contacteer me voor een afspraak buiten de openingsuren.
Boek eenvoudig jouw massagemoment via de online agenda.
Met ♡ gemaakt door Massage Moments. Alle rechten voorbehouden. © 2023 Pieter Spoelders